Beste bettingsider for live odds

Vi rangerer de beste bettingselskapene for live odds

Beste bettingsider for live odds

Bonus Omsetning Min odds 

Kun hos Betsjekk.com
100% opptil 2000 kr
+ Risikofritt spill verdt 100 kr

Omsetning: 6x bonusbeløp

Lavest odds: 2.00

Hent bonusGå til ProntoBet

Ofte stilte spørsmål om live betting

Her finner du svar på noe av det du måtte lure på når det kommer til bettingsider for live odds, og hvordan live betting fungerer.

Hvilken bettingside har best live odds?

Det fins mange bra bettingselskaper som tilbyr live odds. Vi kan særlig anbefale Lilibet, Sportuna og Playzilla når det kommer til livebetting.

Hvilken bettingside har best live odds på fotball?

Fotball er blant de aller mest populære sportene å tippe på, noe som definitivt også er tilfeller når det kommer til liveodds. Tre av de beste bettingsidene når det kommer til live odds på fotball er:

 1. 20Bet
 2. Sportaza
 3. Foggybet

Les mer om de beste bettingsidene for live odds på fotball

Hvilken bettingside har best live odds på tennis?

Ting skjer fort i tennis, noe som gjør det til en perfekt sport å tippe på når det kommer til liveodds. Vi på Betsjekk.com kan særlig anbefale følgende tre sider om du vil spille live på tennis:

 1. Rabona
 2. 22Bet
 3. Bankonbet

Les mer om de beste bettingsidene for live odds på tennis

Hvordan fungerer live betting?

Når man spiller live på en kamp betyr det at man spiller mens kampen pågår. Man kan blant annet spille på hvilket lag som vil vinne kampen, hvem som scorer neste mål, og antall cornere i kampen.

Hvilken bettingside tilbyr best live stream?

Livestream er en funksjon som mange setter pris på, og det fins flere sider som legger til dette i sitt liveprodukt. Bettingsider som tilbyr livestream vil som regel annonsere dette i avdelingen for live betting.

Les mer om de beste bettingsidene for live stream

Hva kan man spille på på live odds?

Det fins mange ulike typer av ting man kan spille på når man spiller på liveodds. Det går for eksempel an å tippe hvilket lag som får neste innkast i fotball, hvilken spiller som vinner neste poeng i tennis, og hvor mange poeng det totalt blir i basketball og volleyball.

Beste bettingsider for live odds – vi gir deg oversikten

Livebetting har vokst seg fram til å bli en av de aller mest populære spilltypene, og det fins ikke et hardtsatsende bettingselskap der ute som ikke tilbyr denne tjenesten til sine kunder.

Det er særlig spenningen ved live odds som gjør det så populært, hvor man selv kan gjøre vurdering av hva som skjer underveis i en kamp og plassere sitt spill - enten basert på statistikk, eller ren magefølelse.

Live betting kan gi ekstra spenning til en ellers uinteressant kamp

Når det kommer til live odds er det selvfølgelig viktig at et bettingselskap tilbyr flere sporter, men også at det fins flere markeder på en kamp å velge blant. Deretter er det også avgjørende at deres lobby for live odds er både oversiktlig, brukervennlig, og rask å bruke.

Sjekkliste for det viktigste gjeldende bettingselskap med live odds

I denne oversikten har vi kokt det hele ned til følgende hovedpunkter når det kommer til vurderingen av de beste bettingselskapene når det kommer til live betting.

 1. Beste bettingsider for live odds på fotball
 2. Beste bettingsider for live odds på tennis
 3. Beste bettingsider for live odds på esports
 4. Beste bettingsider for live stream

Bettingsider for live odds

I disse dager skal det godt gjøres å finne spillselskaper som ikke tilbyr en egen dedikert avdeling for liveodds og livebetting. Konkurransen er tøff når det kommer til å levere det beste produktet for liveodds, noe som gjør det vrient å vurdere nøyaktig hvilket bettingselskap som er best.

22bet live odds

Det er her vi på Betsjekk. com kommer inn i bildet. Vi har kikket nærmere på hva som fins der ute når det kommer til live betting, og vurdert ulike kriterier for å kunne skape en så bra og helhetlig oversikt som mulig.

Vi har spesielt sett på oddsutvalget og markedene som tilbys, hvor bra oddsen er, brukervennligheten på siden, og om det fins livestream som en ekstra rosin i livepølsa.

Beste bettingsider for liveodds på fotball

Fotball er utvilsomt den sporten nordmenn flest elsker å tippe på, noe som betyr at det også vil være en stor andel spillere som er ute etter å kunne benytte seg av muligheten til å spille live på kampene.

Det er derfor ingen stor overraskelse at bettingsidene satser hardt på å tilby et så bra liveprodukt som mulig på fotball, så det fins mye bra å velge blant der ute på weben.

Når det gjelder livebetting på fotball ser vi særlig på hvor stort selve oddsutvalget er

Det er så klart viktig at man finner en rekke markeder på de største ligaene som Premier League og Champions League, men en bettingside vil også score bra om de tilbyr odds på mindre ligaer fra mer ukjente hjørner av verden.

Dette vil innebære at man gjennom hele dagen vil kunne finne fotball å spille på, fra 2. divisjon i Vietnam på morningen, til Eliteserien og Bundesliga på ettermiddagen og kvelden, til MLS og sør-amerikansk fotball på natten.

  God liveodds på fotball

  Beste bettingsider for liveodds på tennis

  Tennis er en sport hvor det kan svinge raskt, så det er dermed en ypperlig sport å spille på når det kommer til live betting. Om man er i stand til å forutse nøyaktig hva som vil skje i kampen kan man raskt fylle på kontoen sin litt ekstra.

  Når det kommer til live betting på tennis er det særlig fokus på raske spill, som blant annet hvilken spiller som vil ta neste game, eller til og med hvilken spiller som vil ta det neste poenget. Med slik kvikk action er det ikke overraskende at det er populært å spille live på tennis.

  Det fins mange tennisturneringer å velge blant på liveodds hver dag

  De beste bettingselskapene vil sørge for å tilby liveodds på så godt som alle tennisturneringer som spilles, enten det gjelder ATP og WTA, eller helt ned til ITF-nivå hvor det spilles spesielt mange turneringer.

  Betfair live tennis

  Her vil man også være på utkikk etter statistikk og live grafikk, som hjelper en med å få en følelse på hvem som har momentum i matchen, og om det kan være en snarlig vending i emning.

  Bettingside med best liveodds på tennis

  Beste bettingsider for liveodds på Esports

  Når det kommer til odds og live betting har Esports sakte men sikkert har vokst seg fram til å bli en av de mest populære kategoriene å spille på.

  Esports kan friste med mange ulike spillvarianter, som for eksempel CS:GO, League of Legends (LoL) og DOTA 2, og med sin globale profil vil man ofte finne turneringer som spilles i ulike deler av verden.

  Hver dag har man sjanse til å finne et spennende spill å prøve på Esports på livebet

  Stadig flere bettingselskaper ser viktigheten av å kunne tilby et bra oddsprodukt for Esports, både når det kommer til pre-match og live betting. Dette betyr at man nå har gode valgmuligheter om man ønsker å sette et livespill på Esports.

  En rekke sider har ogå begynt å tilby live stream på Esports, slik at man kan få enda mer ut av sin spillopplevelse mens man better live.

  Bettingsider med best liveodds på esports

  Bettingsider med liveodds og livestream

  En funksjon som bidrar til å løfte live betting til et enda høyere nivå er live streaming. Dette gir deg mulighet til å se hva som skjer i kampen live, noe som gir deg en bedre følelse av hvordan kampen svinger og hva som vil skje videre. Kanskje er statistikken misvisende i forhold til kampbildet som du nå kan se og vurdere med egne øyne?

  Se hva som skjer direkte med hjelp av live stream

  Stadig flere bettingsider har nå livestream som del av sitt oddstilbud, men det varierer veldig fra selskap til selskap når det kommer til hvilke sporter og ligaer som er tilgjengelige.

  Vær obs på at det som oftest vil være krav om å ha penger på sin spillkonto for å kunne kikke på livestream hos bettingsider.

  Eksperten om beste bettingsider for liveodds

  Ståle
  Ståle

  Når det kommer til live odds fins det mye som er veldig interessant, og bidrar til å gjøre det så populært. Når man prøver seg på livebet gir det en spennende dimensjon til spillopplevelsen, hvor kampen pågår samtidig som du spiller og odds og kampbilde stadig endrer seg.

  Spillere med en god følelse for hva som blir det neste som skjer kan særlig utnytte momentum i kampen, som gjør at man har mye å hente på nettopp livebet. God informasjon og statistikk gir dessuten ekstra hjelp når man skal prøve å sette vinnende spill.

  Når det kommer til å velge rett spillselskap for livebetting fins det flere faktorer å ta med i beregningen. Dette gjelder ikke minst nivået på selve live oddsen, hvor mange sporter som tilbys live, og hvor rask siden er. Om bettingsiden også tilbyr livestream er det et stort pluss å ta med i vurderingen.

  Her på Betsjekk.com har vi forsøkt å rangere de beste bettingsidene, slik at du som leser får en bedre oversikt som hjelper til når det skal velges spillselskap for nettopp live odds.