Om Betsjekk

Betsjekk.com ble opprettet for å gi norske oddsspillere en enklere måte å undersøke spillselskaper på. Gjennom våre anmeldelser og lister er vi den naturlige plassen for alle spillere som vil prøve ut et nytt spillselskap.

Siden ble lansert i 2019 med mål om å gjøre noe av den jobben den norske staten ikke ønsker å påta seg når de verner om det norske spillmonopolet, nemlig å gå de utenlandske spillselskapene etter i sømmene for å se hvem som er trygge og holder det de lover, og hvem av de som ikke har rent mel i posen.

Betsjekk.com står som en vakt mellom deg som spiller og bettingselskapene

På den måten kan du føle deg trygg når du skal velge blant de mange aktørene som fins på det norske spillmarkedet.

Slik rangerer vi spillselskapene

Når du skal velge et spillselskap hvor du ønsker å spille for dine hardt tjente penger, er naturligvis sikkerhet det høyeste kravet. Spillselskaper som ikke oppfyller kravene til sikkerhet og pålitelighet vil aldri få plass på siden vår, så du kan alltid være sikker på at det kravet er oppfyllt hos samtlige spillselskaper du ser listet på Betsjekk.com. Når det er sagt fins det i tillegg flere viktig ting å ha ta med i beregningen når det kommer til å rangere de ulike bettingsidene.

Vi går igjennom disse fem punktene hver gang når vi anmelder et spillselskap:

  • Produktet
  • Betting – funksjoner & markeder
  • Innskudd & uttak
  • Support
  • Bonus

Hvem skriver anmeldelsene?

Vi som jobber med Betsjekk.com er selv spillere, og har testet alle slags spillselskaper, og de fleste anmeldelsene er det vi selv som skriver. Men, det forekommer noen ganger at vi bruker gjesteskribenter som har ekspertise innen betting, for å kunne gi et så objektiv og nyansert bilde som mulig av de ulike spillselskapene.

Folkene bak Betsjekk.com

Herman

Herman

Skribent

Herman har flere år bak seg i bettingbransjen, og har hovedfokus for innholdet som publiseres på Betsjekk.com. Herman er det man kan kalle en skikkelig sportsnørd, som følger nøye med på fotball, tennis, baseball, amerikansk fotball, snooker, håndball, volleyball og vintersport, for å nevne noe.

Jacob

Jacob

Site manager

Jacob er den overordnede sjefen på Betsjekk.com, som sørger for å holde Herman i tøylene (en fulltidsjobb i seg selv) og at nettsiden fungerer på beste mulige vis. Jacob er utdannet journalist, med mange års erfaring når det kommer til både betting og SEO.

Foretaksinformasjon

Betsjekk.com drives av Leadstar Media AB, et selskap som jobber med nettsider innen sport og betting. Les mer om Leadstar Media AB.