Om Betsjekk

Betsjekk.com ble opprettet for å gi norske oddsspillere en enklere måte å undersøke spillselskaper på. Gjennom våre anmeldelser og lister, er vi den naturlige plassen for alle spillere som vil prøve ut et nytt spillselskap.

Siden ble lansert i 2019 med mål om å gjøre noe av den jobben den norske staten ikke ønsker å påta seg når de verner om det norske spillmonopolet, nemlig å gå de utenlandske spillselskapene etter i sømmene for å se hvem som er trygge og holder det de lover, og hvem av de som ikke har rent mel i posen. Betsjekk.com står som en vakt mellom deg som spiller, og spillselskapene, slik at du kan være trygg når du velger blant aktørene på det norske spillmarkedet.

Om du som spiller føler at du har blitt behandlet dårlig av et spillselskap, skriv gjerne til oss på support@betsjekk.com.

Slik rangerer vi spillselskapene

Når du skal velge et spillselskap hvor du ønsker å spille for dine hardt tjente penger, er naturligvis sikkerhet det høyeste kravet. Spillselskaper som ikke oppfyller kravene til sikkerhet og pålitelighet vil aldri få plass på siden vår, så du kan alltid være sikker på at det kravet er oppfyllt hos samtlige spillselskaper du ser på Betsjekk.com. Men, når det er sagt, er det flere ting å ta i betraktning i andre rekke, for å rangere spillselskaper. Vi går igjennom disse fem punktene hver gang vi går igjennom et spillselskap.

  • Produktet
  • Betting – funksjoner & markeder
  • Innskudd & uttak
  • Support
  • Bonus

Les mer om hvordan vi rangerer spillselskapene her.

Hvem skriver anmeldelsene?

Vi som jobber med Betsjekk.com er selv spillere, og har testet alle slags spillselskaper, og de fleste anmeldelsene er det vi selv som skriver. Men, det forekommer noen ganger at vi bruker gjesteskribenter som har ekspertise innen betting, for å kunne gi et så objektiv og nyansert bilde som mulig av de ulike spillselskapene.

Vår Modell

Det er helt gratis for deg som spiller eller vordende spiller å bruke Betsjekk. Men for at vi skal kunne holle høyt nivå på innholdet vårt, er vi nødt til å ha rette folk som jobber med det. For å kunne finansiere dette, driver vi med affiliate marketing. Les mer om dette her.

Foretaksinformasjon

Betsjekk.com drives av Leadstar Media AB, et foretak som arbeider med nettsider innen sport og betting. Les mer om Leadstar Media AB.