Lilibet bonus mobil mockup compressed
Artikkel

Bettingsider med best velkomstbonus 2024

28 desember 2023

Vi starter med en god nyhet: De aller fleste bettingsider tilbyr en velkomstbonus til nye kunder. Velkomstbonusen kan derfor være en viktig del av valget om hvilken bettingside du skal spille hos. Det er stor variasjon i størrelse på bonusene, hvordan du får dem og hvilke vilkår som gjelder. Vi har sett på de beste velkomstbonusene i 2024.

Hva er en velkomstbonus?

For å ta det grunnleggende først: Hva er egentlig en velkomstbonus? Kort oppsummert er det et spesialtilbud til nye spillere som bettingsiden benytter for å tiltrekke seg nye kunder. Selve bonusen utdeles ofte etter at du har opprettet en konto og gjort et innskudd.

Bettingside med beste velkomstbonus akkurat nå

Lilibet

100% opptil 5000 kr

Lilibet tilbyr en klassisk innskuddsbonus på 100% opptil hele 5000 kr. Velkomstbonuser ligner ofte hverandre, men her har vi valgt å trekke frem Lilibet sin sportsbonus fordi maksbeløpet er høyere enn de fleste andre steder.

Slik sikrer du deg velkomstbonusen hos Lilibet:

 1. Klikk på HENT BONUS
 2. Opprett en ny konto hos Lilibet
 3. Gjør et første innskudd på minst 200 kr
 4. Omsett innskuddet 7 ganger
 5. Motta bonusen

Hvilke fordeler gir velkomstbonuser?

Den mest åpenbare fordelen ved å slå til på velkosttilbud hos bettingselskapene er at du kan sikre deg en god ekstrasum å spille for. Så lenge du er obs på at de fleste velkomstbonuser kommer med krav som må innfris for å kunne motta eller gjøre uttak av, taper du ingenting på å ta imot en velkomstbonus når du registrerer deg hos en ny bettingside.

En velkomstbonus kan for eksempel være en gunstig måte å prøve noen ekstra spilltyper som du kanskje ellers ikke hadde gjort, eller gjøre deg bedre kjent med funksjonaliteten på bettingsiden du har valgt deg. Og sørg for å velge den velkomstbonusen som passer best for det du ønsker å spille på!

Benytt deg av en velkomstbonus hvis du

✔️ Planlegger å spille en del den første tiden

✔️ Vil spe på det første innskuddet ditt

✔️ Vil prøve en ny bettingside

Ulike typer velkomstbonuser

De fleste velkomstbonuser er ulike, enten i beløp, omsetningskrav, vilkår, eller i hvordan bonusen tildeles. Selv om hver bonus kan se forskjellig ut, kan vi generelt dele velkomstbonuser inn i to kategorier:

1️⃣ Prosentvis bonus ved innskudd

De fleste velkomstbonuser tar utgangspunkt i ditt første innskudd og matcher en gitt prosent av dette som bonus. Majoriteten av velkomstbonuser for sport ligger på 100%, som betyr at du dobler innskuddet ditt.

Det finnes også bonuser som gir en lavere prosentmatching, men da gjerne med mildere omsetningskrav eller andre fordeler. På samme måte finnes det en rekke velkomstbonuser som matcher med beløp opptil 500% av innskuddet ditt. Vilkår og omsetningskrav kan da ofte forventes å være mer utfordrende.

2️⃣ Gratisspill og risikofrie spill

Disse to typene bonuser slå vi sammen til én kategori. De har nemlig mange av de samme egenskapene, og fungerer ofte på samme måte.

Ved gratisspill er det bettingsiden som står for innsatsen når du gjør et spill. Det betyr at du leverer spillet "gratis", og beholder gevinsten dersom spillet vinner. Som regel vil det være krav som må innfris før du kan gjøre uttak av gevinsten.

Risikofrie spill fungerer etter noenlunde samme prinsippet, men her leverer du spillet med dine egne penger. Bookmakeren gir deg imidlertid tilbake innsatsen dersom du taper spillet. Derav navnet "risikofritt". Disse spillene kommer gjerne også med krav til hvordan gevinster kan benyttes.

Slik får du en velkomstbonus

Det er generelt svært enkelt å sikre seg velkomstbonuser på bettingsider. I de fleste tilfellene følger du et par steg som ser omtrent slik ut:

 1. Registrer deg med en ny spillekonto på den bettingsiden du foretrekker. Dette kan du gjøre direkte ved å følge linkene enten i denne artikkelen eller i andre lister eller anmeldelser av bettingsider på Betsjekk.com.
 2. Fullfør registreringen som kreves hos det enkelte bettingselskap. Som regel må du verifisere kontoen din ved hjelp av epost eller et mobilnummer.
 3. Gjør ditt første innskudd. I mange tilfeller vil det første innskuddet ditt avgjøre hvor stor bonusen din blir.
 4. Motta bonusen din. De fleste velkomstbonuser overføres direkte til spillekontoen din.

Beste velkomstbonuser på bettingsider

Topp 10 velkomstbonuser for betting

 1. 100% opptil 1000 kr

 2. 100% opptil 5000 kr

 3. 100% opptil 2000 kr

 4. 100% opptil 2000 kr

 5. 100% opptil 100 euro

 6. 100% opptil 500 euro

 7. 100% opptil 1200 kr

 8. 100% opptil 2000 kr

 9. 100% opptil 2500 kr

 10. 100% opptil 2000 kr

Ofte stilte spørsmål om velkomstbonuser

🕵️‍♂️ Bør jeg alltid ta imot velkomstbonuser?

Hver velkomstbonus er ulik, men generelt er det få grunner til ikke benytte seg av en velkomstbonus. Slike bonuser tilbys hos de fleste bettingselskaper, og brukes for å tiltrekke seg nye spillere. Sett deg inn i hvordan du får bonusen, og ikke minst hvordan du får best utbytte av den før du bestemmer deg.

💰 Tilbyr alle bettingsider velkomstbonuser?

Det enkle svaret er at nesten alle bettingsider tilbyr en eller annen form for velkomsttilbud. I de fleste tilfeller kommer dette tilbudet i form av en bonus, og i mange av disse tilfellene er bonusen en innskuddsbonus. Bettingsidene konkurrerer med hverandre, og den som ikke tilbyr bonuser til nye kunder, vil fort blir valgt bort av spillerne.

🏅 Hvilken bettingside har den beste velkomstbonusen?

Hvilken velkomstbonus som er best for deg, avhenger helt av hva du ser etter i en bonus. Med utgangspunkt i våre vurderinger, er dette velkomstbonusene akkurat nå utmerker seg i sine kategorier:

 1. 20Bet → Gratisspill som bonus
 2. Lilibet → Høyt maksbeløp
 3. Rabona → Lavt omsetningskrav
 4. Sportaza → Attraktiv sportsbonus
 5. Sportuna → Perfekt for nye spillere

🏷️ Må jeg ha en bonuskode for å hente en velkomstbonus?

Bonuskoder brukes stadig sjeldnere i forbindelse med velkomstbonuser, men det finnes fortsatt bettingsider der du må taste inn en kode for å benytte deg av tilbudene. Dette vil imidertid ikke være en hemmelig kode som du må lete etter. I de fleste tilfeller vil bonuskoden være oppgitt tydelig i forbindelse med at du registrer en ny konto eller gjør innskudd som kvalifiserer for bonus.