Spillselskap for nybegynnere

Vi sammenligner betting sider for nybegynnere, og gir deg noen smarte tips for nye spillere.

Bettingselskaper for nybegynnere

Rang Bonus Omsetning Min odds 
1

100% opptil 3000 kr i EKTE PENGER

Omsetning: 4x Bonusbeløp

Lavest odds: 1.80

Hent bonusGå til nettsiden
2

100% opptil 1200 NOK

Omsetning: 5x Bonusbeløp

Lavest odds: 1.40

Hent bonusGå til nettsiden
3

100% opptil 500 NOK

Omsetning: 6x Bonusbeløp

Lavest odds: 2.00

Hent bonusGå til nettsiden
4

100% opptil 1000 NOK

Omsetning: 6x Bonusbeløp

Lavest odds: 2.00

Hent bonusGå til nettsiden
5

100% opptil 1000 NOK

Omsetning: 10x Bonusbeløp

Lavest odds: 1.80

Hent bonusGå til nettsiden
6

3x gratisspill a 200 kr

Omsetning: Ingen krav

Lavest odds: 1.40

Hent bonusGå til nettsiden
7

100% opptil 1000 NOK

Omsetning: 4x Bonusbeløp

Lavest odds: 1.80

Hent bonusGå til nettsiden

Bettingsider for nybegynnere

I bunn og grunn er Betsjekk.com ment for deg som er ny spiller, eller er interessert i å begynne med spill og betting. Men, også for deg som har spilt en del hos Norsk Tipping, og som vil utforske nye muligheter.

Selv om du er ny, er det viktig å stadfeste hva slags intensjoner du har for spillingen din. Vil du spille regelbundet for å vinne litt ekstra penger? Eller vil du spille på et mindre antall større kamper som du ser på sammen med kompisene dine?

Om svaret er at du vil spille regelbundet, finnes det bettingsider som passer deg bedre. Eksempler på slike sider er blant annet Betway, Betsson og Unibet. Disse nettsidene er enkle og logiske, men tilbyr også gode odds på de aller fleste spill. Disse bettingselskapene fungerer utmerket for spillere som stort sett kun spiller når det pågår store begivenheter som for eksempel Fotball-VM eller Wimbledon.

Det finnes flere bettingsider i listene våre som vil være like gode for nye spillere som de ovennevnte, så det er ingen grunn til ikke å besøke flere av de og se hvor du føler deg mest hjemme, og eventuellt hvor du føler du får det velkomsttilbudet som vil gi deg den beste starten på spillopplevelsen din.

Ting å tenke på for nybegynnere

Om du vil utvikle deg som spiller, er det viktig at det ikke er komplisert å legge spill, og at spillselskapet bidrar til en hyggelig spillfølelse. Dessuten kan det være bra om spillselskapet tilbyr opplæring i noen form. Hos Unibet finnes det for eksempel en veldig god avdeling for vanlige spørsmål om alt fra hvordan man legger spill, til forebygging av spilleavhengighet.

I vår bok burde et spillselskap for nybegynnere ha følgende:

  • Norsktalende support
  • Kjapp registrering
  • Enkel navigering
  • Bra utvalg på store kamper

Ytterligere ting som teller positivt er:

  • En bonus som gir den nye spilleren en mulighet til å prøve produktene ordentlig.
  • Statistikk før kampene.
  • Livestreaming

De fleste spillselskaper som vi lister opp på Betsjekk.com tilbyr disse tingene, men i forskjellig dybde.

Velg et spillselskap som passer for deg

På det store og hele, oppleves de store spillselskapene som ganske like, men i mange tilfeller er hovedfokuset deres forskjellig. Derfor finnes det spillselskaper som passer bedre eller dårligere for deg som individ, avhengig av hva slags sport du liker, eller hvilke ulike typer spill som er tilgjengelige på den enkelte plassen. Om vi tar e-sport som et eksempel, så er det dag og natt mellom Betfair og Betway, til tross for at begge er velrespekterte spillselskap, og har et stort utvalg og gode produkter. Betfair tilbyr veldig lite e-sport, og veldig sjeldent live spill, mens Betway har markedsført seg som det fremste spillselskapet for e-sport, og tilbyr dermed en hel del, både før og under kampene.

Vi kan altså konstatere at det er viktig å finne ut hvilke bettingsider som har det beste utvalget av akkurat de tingene du liker best.

I hver anmeldelse av spillselskaper på Betsjekk.com finnes det en liste som rangerer utvalget av ulike sporter hos spillselskapet. Sjekk gjerne der, men gå gjerne også inn på spillselskapets hjemmeside og titt litt rundt om du er usikker. Om du har kompiser som er spillere, kan det også være verdt å høre hvilke erfaringer de har gjort seg hos de bettingselskapene de spiller hos.

Les regler og vilkår

Er det en ting som ikke kan bli sagt nok til nye spillere (og de som kanskje har spilt en liten stund allerede), så er det "Les gjennom bettingselskapets regler og vilkår". Alle som en er vi nok skyldige i å ikke orke å ta oss bryet med å lese gjennom slike ting når vi har kjøpt et nytt produkt eller skal abonnere på en ny tjeneste. Men, når det kommer til betting sider er det ekstra viktig å sette seg inn i disse reglene og vilkårene. Det er tross alt dine hardt tjente penger det er snakk om her.

Om du kjenner reglene og vilkårene som bettingselskapet stipulerer overfor spillerene sine, er du bedre rustet til å unngå problemer som kan komme i veien for spillingen din og dine eventuelle gevinster. Om du skulle ved uhell og uvitenhet bryte reglene, kan du i verste fall risikere å bli utestengt og få gevinstene dine konfiskert, om overtredelsen er alvorlig nok.

Det kan virke enkelt og greit å melde seg på hos et bettingselskap og sette rett i gang, og det er forståelig at man er spent på å komme i gang når man har meldt seg på. Det er det i utgangspunktet ikke noe i veien med heller. Men, ta deg tid etter at du har lagt spillene dine til å titte igjennom reglene og vilkårene. Husk at den eneste som tjener på din uvitenhet, er bettingselskapet.

Husk at den eneste som tjener på din uvitenhet, er bettingselskapet.

Som regel vil du finne regler og vilkår nederst på hovedsiden, eller hos supporten eller FAQ. Om du ikke finner fram, er det bare å ta kontakt med kundesupport, og de vil fortelle deg hvor du finner dem.

Spill på det du kan noe om

Kanskje er dette en no-brainer for de fleste, men det er verdt å nevne at det er lurest å holde spillingen din til sporter du kan litt om. Om du elsker Engelsk fotball, har du sikkert litt kjennskap til hvilke lag som gjør det bra og hvilke som gjør det dårlig for øyeblikket. Dette er tross alt ting som kan forandre seg fra sesong til sesong, eller fra en kamp til den neste. Om en viktig spiller fortsatt kommer seg etter en skade fra forrige kamp, kan det naturligvis påvirke lagets prestasjonsevne.

Å spille på sport handler mye om å holde øret til bakken og sanke informasjon som er viktig for å vurdere hva utfallet av en kamp sannsynligvis vil bli. Oddsen du ser på kampene hos et bettingselskap vil selvfølgelig reflektere hva de som setter oddsen mener er sannsynlig, og de tar mye av den samme informasjonen i betraktning når de bestemmer oddsen. Men, det er ikke uhørt at oddssetterene tilføyer for mye eller for lite betydning til enkelte ting, og det er derfor ikke så lurt å alltid slavisk følge det "mest sannsynlige" utfallet.

Å spille på sport handler mye om å holde øret til bakken og sanke informasjon

Dette kan kanskje virke litt overveldende å tenke på når du er en ny spiller. Det er ikke nødvendig å stresse for mye over å samle inn informasjon til enhver tid, men det kan være lurt å holde det i bakhodet når du vet at det vil snart komme en kamp eller begivenhet du tror det er sannsynlig at du vil legge spill på.