Vår Forretningsmodell

Å skape, opprettholde og forbedre en nettside krever dyktige individer som brenner for den. Derfor har vi flere kunnskapsrike personer som jobber med Betsjekk for å gi deg Norges beste service. Men, det er ikke gratis å ha et dyktig personal.

Vi kunne hatt tjenestene våre bak en betalingsvegg, men vi vet at det ikke er holdbart og at det ikke inngår i en god kundeopplevelse. Vårt produkt skal være gratis for deg som privatperson. I stedet jobber vi med noe som kalles affiliate marketing.

Hva innebærer det?

Det innebærer at spillselskapene betaler for den trafikken vi sender til dem. Når du klikker på en lenke fra oss, vet spillselskapet at du kommer fra vår hjemmeside. Dette fungerer på akkurat samme måte som på nettsider som sammenligner lån, hotell eller flyreiser, hvor banker, hoteller og flyselskaper betaler sammenligningssider for trafikken de gir. En vanlig business-modell med altså.

Hvordan påvirker dette vår objektivitet?

Ikke i det hele tatt. Det er mange useriøse aktører der ute som tilbyr mer penger for å være mer synlige hos oss, men vi har som regel å kun liste opp de aller beste spillselskapene. Dette inngår i en langsiktig strategi om at vi ønsker et rykte som troverdige og pålitelige overfor deg som bruker. Det gjør virksomheten vår enklere, og din betting sikrere. Mange andre sammenligningssider gjør raske penger med useriøse spillselskaper uten å ha en langsiktig plan. Det gjør ikke vi.