Betway anmeldelse:

Betway

100% opp til 1500 NOK

Betway score

Bonus tilbud
8/10
Spillutvalg
9/10
Mobil opplevelse
9/10
Betalingsmetoder
10/10
Betting opplevelse
8/10
Kundeservice
9/10
Sammendrag
9/10

Produktet

Høy brukervennlighet med en bra app og rent design er det som best kjennetegner Betway. De er også en av bransjens mest velrespekterte spillselskaper, og har god relasjon til norske spillere. De har gratisspillklubben som gir deg et gratisspill hver uke, om du har spilt for minst 250 kroner den foregående uken. Utover det har de også ofte forhøyde odds på utvalgte kamper.

Hvis du liker å spille på e-sport, så er det Betway som har det beste utvalget blant de klassiske spillselskapene, da de har valgt å satse stort på dette feltet.

For meg personlig er det særlig det gode grensesnittet og enkle navigeringen, samt satsingen på e-sport som gjør at Betway får så god score som de gjør, selv om de mangler en søkefunksjon.

Betting – Funksjoner & markeder

Selve bettingen er litt dårligere enn produktet. Her ligger de på et litt lavere nivå sammenlignet med Unibet, Bet365 og andre når det gjelder utvalg av sporter og ligaer, men også utvalg av spesifike spillformer, som Asian Handicap. Men du kan finne både positive og negative sider ved å lage sine egne odds, og ikke gjøre seg avhengig av en ekstern aktør, slik som mange andre spillselskaper gjør.

Livebettingen er derfor også hakket dårligere enn hos mange andre av de største spillselskapene. Men, Betway har en god cash out, der man som spiller til og med kan gjøre en "delvis" cash out, altså stenge av deler av spillet, og la resten bli liggende.

Fordelen med å sette sine egne odds, er at de er fleksible når det gjelder manuelle løsninger, som også gjør at de tilbyr #betyourway, der man som spiller kan begjære egne spill som ellers hadde vært umulige å kombinere. Betways oddssettere gir deg da en egen odds på ditt foreslåtte spill.

I sin helhet så tilbyr Betway en veldig god betting plattform, men ikke den absolutt beste om du er ute etter livebetting, størst utvalg av odds, og spesifikke spillformer.

Innskudd og uttak

100% opp til 1500 NOK

Betway har et ganske bredt utvalg av betalingsmetoder. Det betyr at du finner både de vanligste og mest populære betalingsmetodene, men også alternativer for deg som har preferenser.

Support

Hos Betway for du alltid hjelp med dine spørsmål. Ofte finner du svaret i deres utmerkede avdeling for vanlige stilte spørsmål, men om du klikker "nei" på spørsmålet om dette svaret hjalp deg, så står Betways personal parat til å hjelpe deg enten via live chat eller e-post.

Bonus

100% opp til 1500 NOK

Betway har en veldig god bonus med rimelige omsetningskrav. Mange andre spillselskaper låser de vanlige pengene dine til du har omsatt bonusen, men ikke Betway gjennom deres "flexibonus"-opplegg. Med den kombineres kontantsaldoen og bonussaldoen din på hvert spill, i stedet for at du først må spille bort kontantene dine.

Betway Bonus

  • 100% opptil 1000 kr
  • Omsetningskrav: 6x bonusbeløpet
  • Minimumodds: 1.75
  • Bonuskode: Ingen kode
  • Maksimalt bonusbeløp: 1000 kr
  • Minste innskudd: 100 kr
  • Bonusvaluta: kr

Skriv en anmeldelse om Betway