Unibet anmeldelse:

Unibet

3x gratisspill a 100 kr

Unibet score

Bonus tilbud
8/10
Spillutvalg
10/10
Mobil opplevelse
9/10
Betalingsmetoder
8/10
Betting opplevelse
7/10
Kundeservice
9/10
Sammendrag
9/10

Produktet

Hos Unibet får du et bredt produkt, hvor mange ulike sporter og spillformer er representerte. Brukervennligheten er også veldig god, både på nettsiden og i appen. Det er enkelt å finne de kampene man er ute etter, både live og pre-match. Selve layouten er kul og lett på øynene og gir illusjonen av et enda mer brukervennlig produkt. Unibet har også et veldig bra hjelpsenter, hvor du får svar på de aller fleste spørsmål. Alle disse faktorene gjør at Unibet passer veldig bra for alle typer spillere, både nye og rutinerte.

Betting – Funksjoner og Markeder

Generellt sett er Unibets utvalg av funksjoner og markeder veldig bra. De har et stort og bredt utvalg av spill på mange sporter og ligaer, samtidig som de har flere markeder for blant annet Asian Handicap, som mange liker.

Livebettingen er også bra, selv om det finnes spillselskaper som tilbyr bedre livespill. Om man, som meg, vil spille live på mindre kjente begivenheter, som for eksempel e-sport så er det ikke optimalt. Da er oppdatering av oddsen langsom og det er få markeder tilgjengelig, som forminsker opplevelsen.

Dessuten er ikke Unibets cash out-funksjon blant de bedre på markedet. Den fikk en god forbedring etter en oppdatering i 2018, men har fortsatt ganske få tilgjengelige markeder, og mangler også muligheten for å stenge av en del av spillet sitt, såkalt delvis cash out.

Når det gjelder bettingfunksjoner, så mangler de en betbuilder, som gjør at du ikke kan spille på flere markeder på samme kamp. Unibet tilbyr også en bra livestreaming tjeneste, hvor du blant annet kan se La Liga og Serie A, som er veldig greit i disse tider med Strive.

Innskudd og Uttak

Her er det ikke mye å klage på. Unibet tilbyr de fleste og beste mulige betalingsmetodene. Ved hjelp av Trustly og Bank-ID går uttakene på minutter. Om du foretrekker andre betalingsmetoder, så er alle de populære mulighetene tilgjengelig.

Support

Unibet har en suveren support som er tilgjengelig via e-post 24/7. Dessuten har de kanskje den mest utviklede hjelpavdelingen av alle spillselskaper i Norge, hvor de forsøker å svare så godt som mulig på alle slags spørsmål uten at du skal trenge å kontakte dem. Det som derimot kan være litt vanskelig, er å finne frem til deres live chat eller få tilgang til e-postadressen deres. For å finne disse må du gå til et spesifikt spørsmål i hjelpsenteret og klikke på "Kontakt oss".

Bonus

3x gratisspill a 100 kr
Unibet har et veldig enkelt og forståelig velkomsttilbud, som også er av god kvalitet. Nye kunder hos Unibet får nemlig tre gratisspill med en verdi på 100 kr hver seg, når de setter inn minst 100 kr på sitt første innskudd etter at de har opprettet sin konto. Ikke noe plunder og hodebry med match prosenter og omsetningskrav, bare tre gratisspill. Mer enkelt og greit blir det ikke.

Skriv en anmeldelse om Unibet