Fansbet anmeldelse:

Fansbet

1000 NOK uten
Omsetningskrav

Fansbet score

Bonus tilbud
10/10
Spillutvalg
8/10
Mobil opplevelse
9/10
Betalingsmetoder
8/10
Betting opplevelse
9/10
Kundeservice
9/10
Sammendrag
9/10

Produktet

Fansbet er et av de få spillselskapene som virkelig går inn for å bringe et friskt pust inn i markedet. Med mantraet sitt om å være et selskap av fans, for fans, gir Fansbet bort halvparten av profitten sin til forskjellige supporterorganisasjoner knyttet til sportsklubber. Det er tydelig her at Fansbet ønsker selv å bidra til å fremme sport, og ikke så rent lite heller.

Det aller beste med dette opplegget, er at du som ny spiller får selv velge hvilket lag du ønsker å støtte. Så de gangene du ikke skulle ha flaksen med deg når du spiller, kan du likevel smile med vissheten om at pengene dine fortsatt delvis går med til å støtte favorittlaget ditt. Hvor kult er ikke det?

Ellers tilbyr Fansbet en behagelig nettside, og en kvalitetssikret avdeling for odds, med et bra utvalg av sporter og begivenheter, og meget underholdende livebetting. Lisensene sine får de fra MGA og UKGC, som betyr at her er alt på stell.

Betting – Funksjoner & Markeder

Fansbet får oddsen sin levert av solide SBTech. Du kan dermed være trygg på at oddsen holder god kvalitet, og at du vil finne både store og små sporter og begivenheter å spille på. Det skal med andre ord ikke være noe problem for de aller fleste spillere å finne det de er på jakt etter, hos Fansbet.

Bettingfunksjoner som livebetting og cash out holder meget god standard hos Fansbet. Livebetting hos Fansbet er både spennende og trivelig, og funksjonaliteten er oversiktlig uansett om du spiller via mobil eller datamaskin.

Om du ser behovet for cash out, har du muligheten til å velge mellom både full og delvis cash out. Hold bare øye med kupongen din når du spiller live, så vil du få vite om cash out er tilgjengelig på kampen du spiller på.

Innskudd og Uttak

For norske kunder er det mulig å gjøre innskudd med bankoverføring, kort, paysafecard og e-lommebøkene Skrill og Neteller. Det er til og med mulig å gjøre innskudd med kryptovaluta. For uttak har man valget mellom bankoverføring, kort, Skrill og Neteller, som i disse dager er standarden for norske spillere, rent bortsett fra kort, som er mer uvanlig å se for norske spillere nå. Bankoverføringer håndteres via Trustly, og du kan derfor være trygg på at transaksjonene dine ikke vil komme på avveie. Alle innskudd og uttak er også gebyrfrie hos Fansbet.

Support

Både nettsiden, FAQ og support er tilgjengelig på norsk hos Fansbet. Derimot er ikke norsk support tilgjengelig døgnet rundt, men om du har engelskkunnskapene inne, kan du få hjelp på engelsk utenfor åpningstidene for norsk support.

Uansett er hjelpen hyggelig og profesjonell, så du kan være sikker på å få den hjelpen du skulle trenge, om du skulle ha noe du lurer på, eller om det har oppstått et problem noe sted.

Fansbet Bonus

1000 NOK uten
Omsetningskrav

Fansbet tilbyr kanskje det beste velkomsttilbudet på hele markedet. De gir deg kanskje bare 50% match bonus på det første innskuddet ditt, men du kan få hele 1000 kroner utav det. Pengene er også, - tro det eller ei, helt uten omsetningskrav! Eller i hvert fall så nærme som du kommer. Du trenger nemlig kun omsette bonuspengene én enkelt gang, på minst 1.50 i odds. Det blir med andre ord som om du bare fikk ekstra penger med på innskuddet ditt, og innskudd må som kjent alltid omsettes minst én gang hos spillselskaper.

For å motta bonusen gjør du følgende:

  1. Klikk på ”Hent bonus”.
  2. Opprett konto hos Fansbet.
  3. Sett inn minst 100 NOK.
  4. 50% av ditt innskudd blir lagt til din saldo.

Vilkår

  • Gjelder nye kunder.
  • Ingen omsetningskrav
  • Øvrige vilkår finner du hos Fansbet.

Skriv en anmeldelse om Fansbet