Bet365 anmeldelse:

Bet365

Opptil 1000 kr i spillkreditter

Bet365 score

Bonus tilbud
8/10
Spillutvalg
9/10
Mobil opplevelse
10/10
Betalingsmetoder
10/10
Betting opplevelse
10/10
Kundeservice
9/10
Sammendrag
10/10

Produktet

Det er akkurat takket være produktet som har gjort at Bet365 står i pole position blant steinhard konkurranse. Utvalget av odds er størst på mer eller mindre samtlige sporter og ligaer, uansett om du spiller pre-match eller på livebetting. Fotball er ikke helt uventet den overlegent største sporten hos Bet365 og utvalget av odds på fotball er enormt. Spillselskapet har dog et stort utvalg av odds for de fleste sporter, til og med mer nisjesporter som innebandy, bandy og diverse vintersporter.

Når det kommer til brukervennlighet, er det virkelig toppklasse hos Bet365. Om du klikker deg inn på plattformen fra mobil eller datamaskin, er det nesten ingenting som skiller seg ut i designet, som ikke er særlig beundringsverdig. Derimot fungerer produktet deres mer eller mindre feilfritt, og det er veldig sjeldent at man opplever lange ventetider eller plutselige krasj. Det finnes intet annet spillselskap som kan måle seg med Bet365 når det kommer til smidigheten i å klikke deg rundt, både fra datamaskinen og fra en mobil enhet.

Om det er noe som savnes hos Bet365, så er det søkefunksjonen på oddsavdelingen. En veldig enkel funksjon som de fleste spillselskaper har tilgjengelig, men som Bet365 av en eller annen grunn har valgt å utelate. Søkefunksjonen er å finne om man spiller på den mobiltilpassede nettsiden, men der er den nesten helt bortgjemt. Fra datamaskinen eller appen er den ikke å finne i det hele tatt, som er et minus.

Betting – Funksjoner & Markeder

Som nevnt ovenfor, er det vanskelig å slå Bet365 når det kommer til utvalg av odds. Noe som likevel bør nevnes, er at Bet365 sjeldent er på toppen av markedet med sine odds. Som de fleste europeiske spillselskaper, kopierer de i prinsippet oddsene sine fra de asiatiske spillselskapene for de større ligaene, med forskjellene at de har større marginer. I sammenligning med andre europeiske spillselskaper, kan man ikke klage på at Bet365 har dårlige odds. Det finnes spillselskaper som er vanskeligere å sette seg inn i, men som til gjengjeld har betydelig bedre odds jevnt over.

Angående bettingfunksjoner ligger også Bet365 i forkant. Bet365 var kjappe med å lansere en cash out funksjon som til forskjell fra mange andre spillselskaper er nesten alltid tilgjengelig. Du kan til og med få større kontroll på spillet ditt hos Bet365 ved å stenge deler av innsatsen din i stedet for at det skal være svart eller hvitt, det vil si stenge alt eller ingenting. At spillselskapet dessuten tar en veldig liten avgift, eller ingen i det hele tatt for bruk av cash out funksjonen er veldig positivt. Mange andre spillselskaper tar en stor avgift for sin cash out funksjon, noe mange nybegynnere ikke vet.

Bet365 er også kjappe når nye funksjoner blir populære på markedet. For eksempel har det blitt særdeles populært å skape sine egne spill for enkelte kamper. Altså å kunne legge en kupong med flere ulike spill på én og samme kamp. Denne funksjonen er nå å finne hos Bet365 og fungerer feilfritt. Også Asian Handicap må nevnes, da Bet365 gjør det veldig godt, og tilbyr spillformen på nærmest alle kamper innen fotball i hvert fall.

Betalingsmetoder

Opptil 1000 kr i spillkreditter

Her skiller faktisk ikke Bet365 seg ut, og kan ikke påstå å være best i bransjen på betalingsmetoder. Spillselskapet har betalingsmetodene som kreves, og for de fleste er det tilstrekkelig. Innskudd kan gjøres via kort, bank, e-lommebøker (Skrill & Neteller) og til og med Trustly, som er populært. Selv om du hos Bet365 ikke kan "spille uten konto", kan du gjøre innskudd veldig enkelt og raskt.

For uttak er det vanskelig å forsvare om Bet365 skulle fått noe toppscore. Flere spillselskaper har oppfattet kundenes store behov for å få uttaket sitt inn på konto så fort som mulig, noe Bet365 ikke har helt klart å løse. Hos Bet365 kan du gjøre uttak via de tradisjonelle metodene, og det kan ta opptil fem døgn å få pengene sine inn på konto etter at man har gjort et uttak. Bet365 kan også være litt slitsomme med verifisering, og krever at man skal sende inn masse forskjellige dokumenter i samband med uttak, som gjør det enda mer strevsomt. Her har Bet365 noe å jobbe med, og det er noe som forhåpentligvis kommer til å forbedre seg i 2019.

Support

Kundesupporten hos Bet365 holder et bra nivå, og her er det egentlig ingenting å klage på. For det første har de en bra FAQ-avdeling, som kan gi deg svar på de fleste spørsmål, uten at du behøver å ta kontakt med spillselskapet direkte. Men, om det er nødvendig å kontakt de, fungerer det veldig smidig, da Bet365 sin support er tilgjengelig på norsk alle dager, døgnet rundt. Det enkleste er å ta kontakt via live chat, men det finnes også muligheter for å kontakte de via e-post og telefon.

Bonus

Bonusen hos Bet365 er den klassiske velkomstbonusen som du finner hos de fleste spillselskaper i en eller annen form. Gjør et innskudd på opptil 1000 kr og Bet365 matcher innskuddet ditt med et bonusbeløp tilsvarende 100% av innskuddsbeløpet ditt. Forskjellen med Bet365 er at de kaller bonusen sin for "spillkreditter", og at du får spillkredittene dine først etter at du har spilt for innskuddet ditt. En bra bonus, men ingenting som skiller seg ut sammenlignet med andre spillselskaper.

Skriv en anmeldelse om Bet365