Redbet anmeldelse:

Redbet

3 x Free Bet inntil 1000 NOK totalt

Redbet oversikt

Morten

Morten

Redbet har generellt sett et godt produkt, som gir det de fleste spillere trenger. Derimot trekker den trege mobile nettsiden deres, og det overordnet uheldige designet av nettsiden deres nedover. Vi kan ikke anbefale Redbet til deg som spiller mest via mobil, da du ikke vil få den smidigheten man burde ha når man spiller via mobil, særlig om man liker live betting.

Redbet rangering

 • Solid produkt
 • Gode på Asian Handicap
 • Support tilgjengelig 24/7
 • Dårlig design
 • Treg mobil nettside
 • Ingen mobilapp
Bonus tilbud
7/10
Spillutvalg
9/10
Mobil opplevelse
8/10
Betalingsmetoder
8/10
Betting opplevelse
9/10
Kundeservice
8/10
Sammendrag
8/10

Produktet

Den eneste ordentlige ulempen med Redbet er designet, kombinert med mangelen på en mobilapp, og en mobilversjon som er treg. Dette veier dog tungt for mange brukere, og er derfor veldig verdt å merke seg. Betting skal gå smidig, og selv om Redbet henter seg inn igjen bra med sitt resterende produkt, inkludert betalingsmetoder, så finnes det andre spillselskaper med samme utvalg av odds, men med bedre design og raskere prestering.

Derimot finnes det, i likhet med de andre spillselskapene som bruker Kambi (oddsleverandør), en smidig navigasjon og en bra søkefunksjon, som gjør det enkelt å finne spillene man er ute etter. Siden er selvsagt utvalget suverent, og oddsen generellt høye. Skulle Redbet forbedre nettsiden sin, eller skaffe en pen og rask app, så ville de være blant de bedre selskapene på markedet.

Betting – Funksjoner & Markeder

Et veldig bra utvalg, både når det gjelder pre-match spill og livespill, men som tynges ned litt av at livebettingen kan oppleves som treg fra tid til annen. Men ellers har de en god mengde Asian Handicap, en bra cash out-funksjon, og generellt sett høye odds. Ikke best på noe, men i spekteret ligger de rett under toppen.

Utover selve oddsen, så finnes det ikke mye i form av ekstrafunksjoner. Ingen fantasy sport, ingen betbuilder, og ingen livestreaming. De aller fleste klarer seg uten disse funksjonene, men samtidig ønsker mange seg det lille ekstra som sådan. Om du er en dreven oddsspiller som liker å bruke betbuilders og andre ekstrafunksjoner, er det ikke sikkert du vil trives hos Redbet.

Innskudd og Uttak

Ikke mye å klage på her. Redbet tilbyr mange betalingsmetoder, og raske uttak via Trustly, noe som er veldig bra. Innskudd skjer også umiddelbart uten venting, noe som gjør at Redbet spiller i den høyeste ligaen for inn- og utbetaling.

Support

Selv her befinner Redbet seg i toppen, sammenlignet med de andre spillselskapene på det norske markedet. Supporten er tilgjengelig døgnet rundt via chat, telefon og e-post, og du finner en solid spørsmål/svar-avdeling hvor du kan enkelt finne svar på ting du eventuellt skulle lure på, uten å måtte kontakte kundesupporten direkte.

Bonus

For ikke veldig lenge siden oppdaterte Redbet sitt velkomsttilbud, til å tilby opptil 1000 kroner i gratisspill, fordelt over tre slike gratisspill. Selv om det krever litt for å oppnå maksimal bonussum på gratisspillene, så er gratisspill en veldig god bonustype etter min mening. Om du er en person som spiller for høyere innsatser, passer Redbet deg. Det kreves en innsats på 2000 kr for å få maksimal bonussum på det første gratisspillet, 500 kr.

Redbet Bonus

 • Opptil 1000 kr i gratisspill
 • Omsetningskrav: Ingen omsetningskrav på gevinster
 • Minimumodds: 1.80
 • Bonuskode: REDBETWELCOME
 • Maksimalt bonusbeløp: 1000 kr
 • Gyldighetstid: 7 dager
 • Bonusvaluta: kr

Skriv en anmeldelse om Redbet