LeoVegas anmeldelse:

LeoVegas

100% Gratis spill
opp til 2000 NOK

LeoVegas score

Bonus tilbud
9/10
Spillutvalg
7/10
Mobil opplevelse
10/10
Betalingsmetoder
9/10
Betting opplevelse
8/10
Kundeservice
10/10
Sammendrag
9/10

Produktet

Selv om LeoVegas av mange fortsatt sees på som et nettcasino, så er sportsavdelingen blant de bedre på markedet. De bruker odds fra Kambi, akkurat som Unibet eller ATG, noe som gir de en stabil grunn for det resterende produktet. Det gir også en indikasjon på designet, som er ganske likt Unibet. Forskjellen er dog at Leovegas alltid har fokusert på deres mobile produkt og app, som gjør at de er best i bransjen på mobil. Versjonen deres på datamaskin er den samme som du finner på mobilen, så altså ikke tilpasset for datamaskin. Det er ikke noe stort problem, men hos mange spillselskaper får du mer ut av designet og bedre oversikt om du foretrekker å spille via dataen.

Som et ledd i brukervennligheten, tilbyr også LeoVegas muligheten for å spille uten konto, og å betale med Swish. Alt for å gjøre opplevelsen lettere for deg som spiller. Jeg anbefaler LeoVegas sterkt, særlig om du foretrekker å spille på mobil.

Betting – funksjoner og markeder

Med odds fra Kambi er utvalget veldig bra, og de tilbyr mer eller mindre det samme som de fleste andre sterke spillselskaper gjør, selv om de ikke er på Bet365s nivå, spesiellt når det kommer til liveodds. For den som er ute etter virkelig gode odds, er LeoVegas et bra valg, om du ikke ønsker å gå til de asiatiske spillselskapene.

Når det gjelder andre funksjoner som livestreaming og cash-out er LeoVegas også bra. De livestreamer massevis av internasjonal fotball, blant annet la Liga og Serie A, pluss andre sporter og ligaer.

Cash-out funksjonen hos LeoVegas er ikke blant de beste, men tilbys til gjengjeld på ganske mange markeder. Jeg savner en funksjon for å delvis stenge spill, og håper det vil komme snart.

Innskudd og uttak

Kanskje best i hele bransjen. LeoVegas kan skilte med kjapp registrering, kjappe uttak, og de beste innskuddsmetodene som Trustly. Her er det rett og slett ingenting å klage på.

Support

Du finner en veldig god support hos LeoVegas, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Med live chat, e-post og telefon tilgjengelig, kommer du alltid til å få tak i noen som kan hjelpe deg ved behov. Gjestfriheten holder også høy standard, og jeg har personlig ikke opplevd noen problemer hos LeoVegas.

Bonus

100% Gratis spill
opp til 2000 NOK

LeoVegas tilbyr en bra bonus. Den er ikke blant de aller beste, slik som de hadde før i tiden, men med en ganske høy bonussum og et overkommelig omsetningskrav. Slik gir de alle spillere en god start når de oppretter konto hos dem.

LeoVegas Bonus

  • 100% opptil 2000 kr
  • Omsetningskrav: 8x bonussummen
  • Minimumodds: 1.80
  • Bonuskode: Ingen kode
  • Maksimalt bonusbeløp: 2000 kr
  • Minste innskudd: 100 kr
  • Gyldighetstid: 60 dager
  • Bonusvaluta: kr

Skriv en anmeldelse om LeoVegas