Betfair anmeldelse:

Betfair

100% opptil 1000 NOK

Betfair rangering

  • Gode på fotball
  • Utmerket spillerbørs
  • Bra velkomsttilbud
  • Ingen støtte for norsk språk for øyeblikket
  • Litt dårlige på transaskjoner
Bonus tilbud
8/10
Spillutvalg
10/10
Mobil opplevelse
8/10
Betalingsmetoder
7/10
Betting opplevelse
9/10
Kundeservice
7/10
Sammendrag
9/10

Produktet

Førsteinntrykket hos Betfair vitner til at Betfair er et "no nonsense" spillselskap. Allerede på forsiden blir du tatt med til oddsen på drøssevis av fotballkamper. For en nybegynner vil nok dette oppleves som litt rotete og uoversiktlig, men en erfaren oddsspiller kan føle seg hjemme og finne fram uten for mye vanskeligheter.

Betfair har et soleklart fokus på fotball, og det er dermed den som liker å spille mest på fotball som kommer til å føle seg mest til pass her. Du finner altså ikke den samme bredden i spillutvalg her som du kan finne andre steder, men til gjengjeld har Betfair veldig sterke odds på fotballen.

Betfair setter sin egen odds, noe som betyr at den er av særdeles høy standard, særlig for mindre sportsgrener som e-sport. Etter vår mening veier dette litt opp for manglende bredde i utvalget deres. I Betfair Exchange er oddsen veldig god, men det er heller ikke uvanlig i en spillerbørs, da det ikke er spillselskapet selv som setter oddsen.

Dessverre er ikke hjemmesiden til Betfair tilgjengelig på norsk, som trekker litt ned. Men, vi regner med det bare er et tidsspørsmål før det vil være utvikling på dette punktet.

Betting – funksjoner & markeder

Betfair slår på stortromma når det kommer til funksjoner i produktet sitt. Men det er soleklart Betfair Exchange som er den største trekkfaktoren hos dem. Som den største spillerbørsen i verden på nett, med over fem millioner transaksjoner hver dag, er det ikke noe spørsmål om populariteten eller kvaliteten her.

Utover Betfair Exchange tilbyr de også et bredt utvalg av markeder og muligheter for live betting, samt live streaming og en veldig solid cash-out funksjon med både full og delvis cash-out. Cash-out er også tilgjengelig på veldig mange kamper og markeder, som teller ekstra positivt. Hvis spillerbørs, mye live betting og solid cash-out er et must for deg, er Betfair sannsynligvis det beste spillselskapet du kan gå for.

Spill på fotball hos Betfair

Vi har allerede etablert at Betfairs hovedfokus er på fotball. Betfair ser på seg selv som en tradisjonell Engelsk bookmaker, så det er ikke rart at det er slik. Med fokuset på fotball kommer også konkurransedyktige odds, og du finner mer enn bare Engelsk fotball hos Betfair.

Hos Betfair finner du mer eller mindre all fotball du kan tenke deg, med muligheter for både pre-match betting og live betting. Du kan til og med spille live på usbekisk fotball, og det viser at Betfair er dedikerte til å levere bra fotballbetting i alle klasser for hver eneste spiller. Du vil også se mange andre typer spesialspill for alt som skjer utenfor gressmatta i fotballverdenen. Du kan spille på hva som blir trenerens neste lag, ellerr hvem som blir årets spiller i Premier League. Det aller beste fotballtilbudet finner du inne på deres spillerbørs Betfair Exchange.

Spill på ishockey hos Betfair

Det er leit at ishockey-tilbudet hos Betfair er en smule mangelfult, ettersom ishockey er en populær sport i Norden, inkludert for oss nordmenn. I det minste finner du de store ligaene som SHL og NHL, og med en generelt høy tilbakebetalingsprosent. Det kunne vært mye bedre, men det kunne også vært mye verre.

Spill på tennis hos Betfair

Tennistilbudet hos Betfair lider ikke like mye som det ishockeyen gjør. Tennis er tross alt den nest mest populære sporten innen betting etter fotball, ikke minst i England. Du vil finne både de store og de mindre begivenhetene innen tennis i utvalget hos Betfair. Naturligvis er det gode muligheter for både pre-match spill og live spill her også. Tennis er også å finne på spillerbørsen, og tennis har en høy tilbakebetalingsprosent hos Betfair jevnt over.

Øvrig spilltilbud hos Betfair

Det øvrige spilltilbudet hos Betfair bærer også preg av selskapets opphav i England. Her er det litt fokus på tradisjonsrike sporter i England som dart og hesteløp. Men du vil også finne andre typer spill fra mindre sportsgrener til politikk og underholdningsbegivenheter som Amerikanske presidentvalg og Melodi Gran Prix, for å nevne noe.

Innskudd og Uttak

Her har vi et punkt hvor Betfair ikke er like sterke dessverre. De tilbyr ikke de beste betalingsmetodene, som for eksempel Trustly, og dette betyr også at uttak er litt tregere hos Betfair enn hos andre spillselskaper. Veldig leit når produktet deres ellers er så bra. Heldigvis er det ikke snakk om veldig lange ventetider, så om du tåler å vente litt, vil ikke dette by på store problemer.

Support

Som nevnt tidligere, er ikke siden til Betfair tilgjengelig på norsk, og det samme gjelder dermed supporten deres. Derimot er engelsk, dansk og svensk språk tilgjengelig. Så lenge språkbarriæren ikke gir deg trøbbel, er Betfair sin support høyst profesjonell og løsningsorientert, og vil hjelpe deg med det du eventuellt skulle trenge hjelp med.

Bonus

Velkomstbonusene hos Betfair er gode, og du har tre forskjellige velkomstbonuser å velge mellom når du melder deg inn hos Betfair. To for odds, hvor én er for spillerbørsen. Den siste er for deres casino. De tilbyr også ofte spesifikke tilbud for nye kunder, som regel i form av forhøyde odds.

Vi skulle helt ærlig likt å se litt mer fra Betfair når det kommer til kampanjer og tilbud, men vi trekker på skuldrene og konkluderer med at dette er prisen man betaler for bedre odds. For en kunde som er mer glad i odds enn kampanjer, er jo dette en god ting uansett.

Skriv en anmeldelse om Betfair